Újra….


Az elmúlt jó pár hónap számomra elég komoly lelki vívódással telt! Hogy hogyan is tovább? Kell-e nekem ez, vagy van-e értelme folytatni? Nagyon sok dolgot adott számomra a blogolás, és sajnos az utóbbi időben ez átcsapott negatív töltetűbe. És ezt egy picit nehezen viseltem (viselem a mai napig). Aki ismer, az tudja, hogy bármiféle rosszindulat távol áll tőlem, nem vagyok egy olyan típusú ember. Sőt! Pont ellenkezőleg. A csúnya szakállas, szőrös kinézet mögött egy igencsak érzékeny lelkületű ember lapul.

Szóval hosszas vívódás után úgy döntöttem, nem fogok olyan könnyen eltűnni a süllyesztőben, vagyis nem hagyom magam lemorzsolni a horgász bloggerek köréből. Nem olyan rég Marcsó Zolival volt egy pár mondatos eszmecserénk (a pályázatértékelés mellett). Akkor ébredtem rá, hogy nagy butaság lenne kilépnem ebből a közegből! Ő adta meg azt a lökést, hogy folytassam.

Szóval ezentúl ismét elérhető lesz a blog, és még írni is fogok! Nem biztos, hogy olyan sokat, mert hát lassan kétéves kishapsi mellett nehéz időt szakítani pecára, de lassan már Ő is a vízparton lesz velem, reményeim szerint, és neki is olyan nagy örömet fog okozni ez a hobbi, mint nekem.

2 hozzászólás a(z) “Újra….” bejegyzéshez

 1. Bazsikám, ez a dilemma nálad félévente előjön. 😀 Ne aggódj, elárulom: mindannyiunknál.
  Jó dolog ez a blogolgatás, ne hagyd abba. Ha másnak nem, csináld magadnak meg annak a pár embernek, aki megérdemli.

  Kedvelés

  • Az utóbbi időben nagyon sok negatív dolgot vágtak a fejemhez (olyan is akitől nem vártam volna, de majd elmesélem személyesen).
   Nehezen teszem magam túl ezeken a dolgokon, de ami nem öl meg…tudod…. 😉 Az egy lépéssel előrébb visz! 😉

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.