Adrenalin fröccs


A vasárnapi pecámon felbuzdulva ma, munka után kilátogattam egy kiváló csukaállománnyal rendelkező tóra. Ha csak pár órája van az embernek pergetni és élményeket szeretne, akkor egy olyan tóra kell menni, ahol tutira van hal. Összepakoltam, kiértem, ittam egy jó kávét, és elkezdtem dobálni. Szerencsére három pontyhorgász volt a tavon, szóval őket nem zavartam. Sajnos a halakat sem, mert jó három órán át csapkodtam a vizet, de semmi. Egy rávágás sem.

Már azon agyaltam, hogy hazamegyek, amikor közvetlen a part mellett elakadtam. Tudtam, hogy ott van kövezve a partszél. Kétszer-háromszor megrántottam, de semmi. Odaálltam az elakadás fölé, határozottan rántottam egyet a zsinóron, erre megindult a zsinór, és megszólalt a fékem is. Éreztem, hogy nem lesz kicsi hal, elkezdtem kiabálni a tógazdának, hogy jöjjön segíteni, mert a mai célhalaim nem ekkorák voltak (2,40-es 0-10 g-os spin blad-el pecáztam, 0,08-as fonott az orsó dobján).

Itt még nem volt annyira "őszinte" a mosolyom. :D

Itt még nem volt annyira “őszinte” a mosolyom. 😀

14,95 kg

14,95 kg

Őkelme volt a horgon:

10 hozzászólás a(z) “Adrenalin fröccs” bejegyzéshez

    • Ez egy Pécs melletti “kis” tó. Szeretek ide járni, mert nagyon jó a csuka állománya. Főleg, ha 1-2 órám van a pecára, akkor meg főleg. Néha bunkó, önző módon halat is akarok fogni. 😛 🙂

      Kedvelés

  1. Tőlem egyébként nem lehet messzebb ez a víz, mint 2-3 km. Egyszer be is hajtottam már autóval és kajakkal, de jött a tulaj és ki kellett hajtanom. Na azóta nem voltam arra. 🙂 Elhajtottak, mint balin a kishalakat.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.